Till Thailand? Välj boende Koh Lanta!

Thailand är ett av svenskarnas favoritresemål under vintern. Högsäsongen pågår mellan november och april. Med de kritvita stränderna är det inte konstigt att Thailand är så populärt. Landet erbjuder många vackra platser, men något av det vanligaste är att välja boende på Koh Lanta.

Koh Lanta är en ö som har allt, åtminstone om man är ute efter en semester med långsamt tempo och små upplevelser som kan bli stora minnen. Boende Koh Lanta finns i alla former – hotell, lägenheter, bungalows och hus – vilket gör att alla kan hitta något som passar dem. Den vackra naturen som omgärdar stränderna inger stort lugn och det turkosa vattnet blir en skön paus från solen.

Att välja boende Koh Lanta är inte bara att välja lugn och ro, utan även att få tillgång till fantastiska upplevelser. Äta äkta thailändsk mat från något av gatuköken, snorkla bland koraller och promenera i den fuktiga sanden medan solen går ner. Boende Koh Lanta under Thailandsvistelsen är alltså ett utmärkt sätt att slappna av ett tag och bara bry sig om sig själv och sina nära. 

Källor: apollo.se, jojolantarental.se, kolantaguiden.se