Anteckningsblock för skoleleven

För dig som vill ha ett riktigt fint och designar block i personlig stil finns det mycket att välja på. Du kan välja mellan rutigt, randigt eller blankt papper och du hittar block i både stora och små format.

Anteckningsblock i A5, A4 eller A3

De flesta återfinns i något av standardformaten A5, A4 eller A3 anteckningsblock och så vidare men det finns även block i andra format, till exempel mer långsmala. De allra finaste blocken kan ha en design gjord av en konstnär, väljer du ett sådant får du ett block med ett mycket personligt uttryck som blir en fin detalj till exempel i din kontorsmiljö eller på ditt skrivbord. Ofta är det omslaget och/eller baksidan som är designat med till exempel en bild, ett fotografi eller ett grafiskt tryck i någon form.

Stiligt anteckningsblock

Dessa block kan du behöva betala lite mer för än ett vanligt enkelt block utan någon speciell framsida. Blocken kan vara häftade, limmade eller ihopsatta med spiral. De kan vara bläddringsbara åt sidan eller uppåt. Detta väljer du efter tycke och smak. När det gäller designade och finare anteckningsblock så finns det något för alla smaker, ofta kan det svåra vara att välja vilken variant just du vill ha. Då kan det vara läge att köpa några stycken, tänk på att om du för mycket anteckningar så kan du ganska snabbt förbruka ett lite tunnare anteckningsblock.