Adressetiketter till skrivaren

adressetiketterAdressetiketter går att köpa i form av A4-blad som ser ut som vanliga, vita papper. Dessa har dock rutor som redan är utstansade och som dessutom går att dra av och har klister på baksidan.

http://alla-etiketter.se/adressetiketter/

Dessa adressetiketter är det sen bara att mata in i skrivaren, ha en design och sedan skriva ut som man gör med ett vanligt papper. Adressetiketter kan man sedan sätta på brev, paket och liknande. Skickar man ofta iväg paket och brev kan det vara smidigt att ha adressetiketter hemma, då det går mycket snabbare och är mycket smidigare att skriva adresser på datorn och sedan skriva ut dem på adressetiketter. Dessutom blir det snyggare och lättare att läsa.

Adressetiketter är extra effektivt om det är så att man ofta skickar till samma personer, för då kan man spara dem och ha flera som man bara plockar av och klistrar på när det behövs.

Adressetiketter går dessutom att designa lite som man själv tycker blir snyggt, så länge man har adressen skriven och den är tydlig. Det gör att brevet eller vad man nu skickar sticker ut litegrann och får en personlig touch.

Adressetiketter som man kan mata in i skrivaren är bra på så sätt att man slipper skriva för hand, och att de ofta är självhäftande.