Post-it med klisterkvalitet

post it notesPost-it är något många behöver, både till hemmet och arbetsplatsen. De kan användas till att påminna barnen om idrottskläder på kylskåpet. På jobbet är de ett bra sätt att hjälpa sig själv att komma ihåg att ringa klienter eller påminna kollegor om vilka som ringt upp dem medan de haft semester.

http://post-it-notes.se

För att post-it ska vara så pålitliga som möjligt i sitt syfte att upplysa om viktiga saker är en sak av extra vikt att kontrollera innan man köper eller efter att man köpt dem: klistret. En post-it är nästintill obrukbar utan sitt klister. Vem vill ha post-it-lappar som bara ramlar ned så att mottagaren missar meddelandet?

Ett sätt att kontrollera klister på olika post-it är att söka upp recensioner på Internet. Tycker man inte att det ger så mycket utan hellre vill prata med någon som är expert på post-it kan man gå till närmsta kontorshandel och fråga expediten vilken sorts post-it som har det mest hållbara klistret. Det är också användbart att inhandla några olika sorter och prova sig fram. Den bästa sorten post-it är den som kan sitta på en plats ett tag utan att tappa sitt klister eller korva ihop sig!